Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Kahkahası bol bir yol hikayesi: 'Kara bela'

En iyi yol filmlerine bir yenisi daha eklendi. Sonbaharı kahkahaya boğacak BKM yapımı 'Kara Bela', Harbiye Açıkhava'da gerçekleştirilen ilk gösteriminde izleyiciye bambaşka bir sinema deneyimi yaşattı.
'Bana Masal Anlatma' filmiyle 1.5 milyondan fazla seyirciye ulaşan Burak Aksak, bu filmde de aynı başarıyı yakalayacak gibi görünüyor. Çünkü kaliteli mizahı ve duygusal içeriği yine son derece başarılı bir şekilde izleyiciye aktarmış. Komedi ve aksiyonun birleştiği filmde; Gaziantep'e giderken birbirini yolda tanıyan dört kişinin başına gelen akıl almaz olaylar anlatılıyor. Yolda çıkan anlaşmazlıklar, duygusal keşifler, kız kaçırmalar, banka soygunu, araba patlatma; özetle filmde yok yok.

DİREK DANSINDA İDDİALI
Burak Aksak , 'Leyla ile Mecnun'dan bu yana unutulmayan "O gemi bir gün gelecek" sözünü ilk film 'Bana Masal Anlatma'da unutmadığı gibi bu filmde de unutmamış. En çok alkış alan sahnelerden biri de oydu.
Filmde oyuncuların uyumu muhteşemdi, diyaloglar doğaçlama tadında son derece doğaldı. Özellikle Cengiz Bozkurt, Seda Bakan, Erkan Kolçak Köstendil ve Cihan Ercan'ın aralarında yükselen mizah grafiği filmi çok eğlenceli hale getirmiş. Tarık Ünlüoğlu'nun müthiş mafya rolünü es geçmemek gerek. Filmin en önemli karakterlerinden birini canlandırıyor. Ünlüoğlu, komik olduğu kadar rahattı. Öyle bir rahatlık ki, patlama sahnesinden sonra kolundaki ateşten purosunu yakacak kadar... Filmdeki dans sahneleri için ders alan oyuncuları çekimlerde en zorlayan şey sıcaklar olmuş ama bence bir erkeğin rolü gereği direk dansı yapması sıcağa katlanmaktan daha zor olmalı. 50 yaşında direk dansı yapan Cengiz Bozkurt, "Zormuş ama ders alarak üstesinden geldim" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA